Nyugdíjba vonulásra

Nyugdíjba megy kollégája?

Bátran mondhatjuk tapasztalataink alapján, hogy a nyugdíjba vonuló embereket -koruknál fogva talán- érdekli az ólomkristály, örülnek egy szép kristálypohár készletnek, kristályvázának.

Ha Ön gravírozott kristálypoharat, kristályvázát, kristályhamuzót ajándékoz, biztos lehet a sikerben. Több mint tízenöt év tapasztalata ez. Kristálypohár, kristályváza a gyártótól, talán a legjobb áron. Legyen az ólomkristály korsó, vagy ólomkristály kristálypohár, ólomkristály kristályváza, ólomkristály kristálytál -ezek a termékek mind-mind az üvegcsiszoló szakma évtizedes hagyományait hordozzák. Ahhoz, hogy aktuális személyre szóló ajándékká váljanak, ajánljuk kristálypohár, kristályváza, és egyéb kristály termékek gravírozását.

Gravírozunk kristálypohárra, kristálytálra, kristályvázára. “Nyugdíjas ajándéknak” is tökéletes lehet egy szép ólomkristály kristálypohár, vagy kristályváza.

A kristálypohár gravírozás gyakorlatilag bármely termékünkön kivitelezhető, gravírozható. A kristályváza gravírozás a direkt, már a kristályváza csiszolása során erre a célra kialakított helyre kerül. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a kristályvázákon üres területet hagyunk a csiszoltban, az “ablakot” Ebbe az ablakba gravírozzuk a feliratokat, pl.: Sok szeretettel kollégáidtól 2018.
Válasszon egyedi gravírozott termékeinkből, nyugdíjba vonulásra emlékként. Exkluzív minőségben, néhány nap alatt elkészítjük az ön által kért szöveget, grafikát legyen az egyedi vagy céges megrendelés.

Igény esetén postán is elküldjük a terméket. Díszdobozt is készítünk.
Egyedi ajándéknak egyedi gravírozás.

Kristályváza+gravírozás.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket
A webshop menüpontban online is rendelhet!