Kristálypohár gravírozás

Esküvő,jubileum ,nyugdíj, ballagás: Kristálypohár gravírozás, kristályváza gravírozás

Kristálypohár, kristályváza a gyártótól, talán a legjobb áron.

Legyen az ólomkristály korsó, vagy ólomkristály kristálypohár, ólomkristály kristályváza, ólomkristály kristálytál -ezek a termékek mind-mind az üvegcsiszoló szakma évtizedes hagyományait hordozzák.

Ahoz, hogy aktuális személyre szóló ajándékká váljanak, ajánljuk kristálypohár, kristályváza, ésegyéb kristály termékek gravírozását. Gravírozunk kristálypohárra, kristálytálra, kristályvázára. Nászajándéknak is tökéletes lehet egy szép ólomkristály kristálypohár, vagy kristályváza. A kristálypohár gravírozás gyakorlatilag bármely termékünkön kivitelezhető, gravírozható.
A kristályváza gravírozás a direkt, már a kristályváza csiszolása során erre a célra kialakított helyre kerül. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a kristályvázákon üres területet hagyunk a csiszolatban, az “ablakot” Ebbe az ablakba gravírozzuk a felíratokat, vagy gravírozunk különféle logókat, ábrákat. Válasszon egyedi gravírozott termékeinkből, esküvőre, születésnapra, ballagásra, névnapra, nyugdíjba vonulásra emlékként.

Exluzív minőségben, néhány nap alatt elkészítjük az ön által kért szöveget, grafikát legyen az egyedi vagy céges megrendelés.

Igény esetén postán is elküldjük a terméket.

Érdeklődjön e-mailben a lehetőségekről.korsó: 5990 Ft-tól. egyedi ajándéknak egyedi gravírozás. Kristályváza+gravírozás.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket
A webshop menüpontban online is rendelhet!