Cégünkről

Ezen az oldalon cégünkről informálódhat, cégünkről, mely elsősorban kézzel csiszolt ólomkristály alapanyagú kristálypoharak, kristálypohár készletek, kristályvázák, kristály tálak és kristály italos palackok egyik meghatározó gyártó és kereskedelmi szereplője Magyarországon.

Nagy választékot kínálunk kristálypoharakból, kristályvázákból legyen szó születésnapi névnapi, ajándékról, de ha ballagásra, nyugdíjazásra, esküvőre keres egyedi ólomkristály terméket, akkor is jó helyen jár.

Üveg és kristály termékeinket gravírozzuk is, így névre szóló ajándékot is vásárolhat nálunk. Ugyancsak gravírozással tesszük egyedivé cégek számára készülő kristály termékeinket.

Az Önök jobb kiszolgálása érdekében az Ady Endre úti boltunkat bezártuk.

Új üzleteink bevásárló központokban vannak, így ön más dolgát is elintézheti, egy úttal. Keresse a Pólus Centerben, a Duna Plázában, illetve a Camponában a KRISTÁLYVILÁG üzletet, ahol a kristálypoharak, kristályvázák és egyéb általunk csiszolt kristály termékünk mellett kibővített áruválasztékot talál, a szintén megszokott kedvező árszinten.

Díszborok, Swarovski kristályos acél, ezüst,bőr, ékszerek, a Kalocsai Porcelán Manufaktúra termékei, kristályfigurák, Hollóházi Zsolnay és még számos ajándéktárgy. Legyen az alkalom családi esemény, céges ajándékozás, nálunk biztosan talál kedvére való ajándékot. Szolgáltatásunk: kristály termékek névre szóló gravírozása.